top of page

BODELSSERVICE PÅ HEMMAPLAN

Traditionellt har vi husbils- och husvagnsägare bokat tid hos handlare och deras verkstäder när vi har haft behov av service på bodelen.   Fukt-, gasol- och batteritester m.m. samt underhåll och reparation av värme, kylskåp, spisar osv för att våra fordon ska vara redo för säsongen. 

När våren kommer och alla fordon som ska ut från vinterförvaring ska servas blir det ofta kö.

 Då många fordon ska in på verkstad samtidigt blir det lätt långa väntetider och man får försöka planera in verkstadsbesöken så att det funkar med jobb och annat. 

Många känner säkert igen sig.

Alternativet blir då att verkstaden kommer ut till dig istället. Vi på Husbilsakuten har som affärsidé är att erbjuda service, felsökning och reparation ute hos våra kunder. Vi arbetar på ditt fordon hemma hos dig, på campingen eller ställplatsen om du inte kan ta dig till vår verkstad.

Motorhome Electric Exterior Hookup. RV R
Camper Refrigerator Issue. Caucasian Tec

VANLIGA FRÅGOR

Hur gör jag en bokning hos er?

Enklast bokar du genom att välja en tjänst, datum och tid  i menyn "BOKA"        här på hemsidan eller genom ett meddelande till service@husbilsakuten.se .

Hur får jag bekräftelse på min bokning?

Du kommer att få ett bekräftelse via e-post på att du har gjort en bokning. Vi      kommer då att kontakta dig för att bekräfta själva bokningen, vi kollar först att vi kan utföra den enligt önskemål.

Vi kan komma att föreslå en viss ändring av tidpunkt för att få optimal logistik i arbetena ute på fält. Dvs, om vi ser att vi har tekniker i närheten kan vi komma att föreslå en tidigare eller senare tid för att minska på "onödiga" transportsträckor. I bekräftelsen kommer vi också att ge dig information om hur du förbereder dig för vårt besök. Vi skickar även ut påminnelser till dig om din bokning.

Hur betalar jag för tjänsterna?

Husbilsakuten AB är ett kontantfritt företag så vi erbjuder möjligheten att på plats betala via Swish eller med kort.

Kan jag inte komma till er med min husbil eller husvagn istället?

Jodå, Vi på Husbilsakuten har även egen verkstad  som du kan åka till om du inte behöver ha hjälp där du är. Hemma, på camping eller ställplats t.ex.

För närvarande är vårt arbetsområde Hallands län.

Av naturlig anledning gör vi inte större jobb som t.ex. karosseriarbeten ute hos kund utan gör i de fallen arbetet i vår verkstad. 

Vad skiljer er från en "vanlig" husbils- /husvagnsverkstad?

Våra tjänster är desamma som på "din vanliga verkstad" med skillnaden att vi gör det på plats hos dig om du inte kan komma till vår verkstad.

 Vi har flera års erfarenhet av husbilar och husvagnar och använder samma instrument och verktyg som på verkstaden.

Som en ytterligare kvalitetssäkring har vi utbildning som husbils- och husvagnstekniker på yrkeshögskolan i Falkenberg i ryggen. Lärarna är personer som jobbar i branschen och lär ut branschspecifik kunskap i ämnena.

Detta borgar för kvalitén på de jobb vi utför.

bottom of page