top of page

Off Grid

Lösningar för dig som vill campa fritt

sunlux-sbl2.jpg

Batterier

Vi har batterier för olika ändamål i vårt sortiment. 

Startbatterier, AGM- och litiumbatterier för bodelen från Batterilagret och Sunlux, vi skräddarsyr lösningen för ditt behov av 12V. 

Solpaneler

Allt fler kunder skaffar solpaneler och många köper till fler solpaneler till sina husbilar. Med rätt storlek på solpaneler, kraftig solcellsregulator och stor batteribank klarar man sig längre utan att behöva stå kopplad till 230V stolpe.

Vi har solpaneler från Nordström, Victron och Sunlux och MPPT solcellsregulatorer från Epever, Victron, Votronic m.m.

sunlux solpanel_edited.jpg

Kompressorkylskåp

Slipp problemet med kylskåp som inte blir tillräckligt kallt genom att byta absorptionskylskåpet till ett kompressorkylskåp. Kompressorkylskåp är något större i volym, mer driftsäkra och till och med billigare i drift eftersom du inte behöver köra kylskåpet på gasol utan driver det genom kraften från solpaneler t.ex. Vi har kompressorskåp från Dometic och Thetford.

Förbränningstoalett

Med förbränningstoalett behöver du inte tänka på tömning av toakassetter samtidigt som du slipper göra åt vatten som då räcker längre till annat. Cinderella Eco har funnits på marknaden ett tag och är smidig att använda. Cinderella Travel behöver endast gasol och 12V.

Vi är återförsäljare och serviceverkstad för Cinderella.

Cinderella Eco.JPG
sunlux inverter_edited_edited.jpg

Inverter/converter 230V

Med tillräckligt stor batteribank i form av t.ex. litiumbatterier kan du köra din mikrovågsugn, kaffemaskin osv som går på 230V utan att stå kopplad till elstolpe. Vi monterar och installerar inverterlösningar som passar just dig och ditt behov.

De märken vi jobbar med är Carspa, Demoto, Dometic, Epever, NDS och Victron.

bottom of page